“Ви тренер?”: Петраков посварився з журналістом після поразки від Туреччини

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков на пресконференції після матчу 1-го туру відбору на Євро-2024 Вірменія — Туреччина (1:2) посварився з журналістом через звичайне питання.

Відповідне відео доступне на YouTube-каналі A Spor. Український тренер порадив представнику ЗМІ не дорікати йому, а самому очолити національну команду.

– Чи почалися проблеми після зміни схеми й чи не запізнилися ви із замінами у другому таймі?

– Ви тренер, у вас є ліцензія?

– Так, ліцензія С.

– Можете подати свою кандидатуру на головного тренера збірної, тренуватимете, якщо ви кажете, що я запізнився. Дорікаєте цим. У вас ліцензія С, а кажете це тренеру, який має ліцензію PRO.

Я не вважаю, що я запізнився із замінами. Я взагалі хлопців не знаю, хто на якій позиції. Для того, щоб щось зробити, треба більше дізнатися. Але це не відмовка. Розумієте, про що йдеться, хто розуміється на футболі. За тиждень неможливо дізнатися хлопців, куди когось поставити, ким посилити й так далі. Хочете звинувачувати мене – звинувачуйте, – сказав Петраков.

Євро-2024: що відомо

Матчі групового етапу кваліфікації Євро-2024 пройдуть з березня по листопад 2023 року. Команди, які фінішують на першому та другому місцях у своїх групах, вийдуть до фінальної частини чемпіонату Європи. Ще три путівки на Євро-2024 будуть розіграні в березні 2024 року в двораундовому плей-офф раунді між 12-ма кращими збірними Ліги націй-2022/23 (серед тих, хто не потрапить на Євро безпосередньо).

Фінальний турнір пройде в червні-липні 2024 року в Німеччині. На груповому етапі турніру зіграють 24 збірні.

Матчі фінальної стадії прийматимуть 10 міст: Берлін, Дортмунд, Дюссельдорф, Гамбург, Гельзенкірхен, Кельн, Лейпциг, Мюнхен, Франкфурт-на-Майні і Штутгарт.

Нагадаємо, збірна Італії є чинним чемпіоном Європи, у фіналі Євро-2020 “Скуадра Адзурра” перемогла збірну Англії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *