Екс-тренер Динамо Хацкевич розкритикував рішення призначити Ротаня тренером збірної України

Олександр Хацкевич

Колишній тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував рішення призначити Руслана Ротаня в. о. головного тренера збірної України.

«Так не має бути! Я бажаю Руслану Петровичу лише удачі, але ті люди, які ухвалювали це рішення, мають бути адекватними. Кажуть, що скоро прийде Сергій Ребров, і він все визначає в команді, але я думаю, що Ротаню треба готувати молодіжну збірну до чемпіонату Європи. Там є завдання – потрапити через Євро до Олімпіади, що може бути вперше для України. Ще він «Олександрію» тренує.

Це, напевно, вперше в історії, коли один тренер очолює три команди. Україна, звісно, сильна нація, що показує ЗСУ на полі бою, але в цій ситуації треба бути чесними перед собою та приймати адекватні рішення. Є ж Виконком, керівник УАФ. Хтось же все одно повинен буде за це відповідати наприкінці відбірного циклу.

З Ребровим остаточно нічого незрозуміло. Якби УАФ сказала, що 1 червня Ребров офіційно стане головним тренером збірної України, то не було б питань. У Реброва залишилося менше півроку до закінчення контракту з «Аль-Айном», і вже має бути підписано попередню угоду з УАФ. А якщо Ротань обіграє Англію? Тоді, можливо, нехай Руслан Петрович далі веде збірну? Дуже багато питань. Ми вже знаємо, що збірну має очолити Ребров, а от коли це вже питання», – сказав Хацкевич.

Ротань також очолює молодіжну збірну України та «Олександрію».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *