Джанлука Віаллі покинув збірну Італії через серйозне захворювання

Джанлука Віаллі залишив посаду голови делегації збірної Італії через рак, повідомляє freezmi.io. Колишній форвард “скаудри адзурри” бореться з раком підшлункової залози з 2017 року.

В результаті довгих і важких дискусій із моєю чудовою командою онкологів я вирішив призупинити – тимчасово, сподіваюся, – свої нинішні та майбутні професійні зобов’язання.

Моя мета – направити всі сили на допомогу організму у боротьбі з поточною фазою захворювання, щоб якнайшвидше розпочати нову пригоду та розділити її з усіма вами“, – цитує слова Віаллі видання The Guardian.

58-річний Джанлука Віаллі працював у збірній Італії з 2019 року. В якості гравця він виступав за національну команду з 1985 по 1993 рік. За цей час відіграв 59 матчів і забив 16 голів.

Є вихованцем Кремонезе, за цей клуб виступав з 1980 по 1984. Потім сім років грав за Сампдорію, після чого перейшов у Ювентус, а з 1996 по 2000 рік був нападником лондонського Челсі. В сезоні 1990/1991 став найкращим бомбардиром сезону в Серії А, а роком раніше аналогічне досягнення йому підкорилося в розіграші Кубка УЄФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *