Сенсаційна перемога африканців – в огляді матчу ЧС-2022 Камерун – Бразилія (Відео)

Камерун - Бразилія

В п’ятницю, 2 грудня, на стадіоні “Лусаїл Айконік” проходив останній матч групового етапу на чемпіонаті світу в Катарі.

Зустрічалися суперники групи G — збірні Камеруну та Бразилії. Фінальний свисток Ісмаїла Ельфата зафіксував перемогу камерунців із рахунком 1:0.

На 53-й хвилині поле змушений був залишити лівий захисник збірної Бразилії Алекс Теллес. Декількома хвилинами раніше футболіст вже брав паузу після пошкодження, але зміг продовжити гру на короткий час. Його замінив захисник «ПСЖ» Маркіньос. Теллес залишав поле у сльозах, заплющуючи очі футболкою.

Єдиний гол у матчі був забитий на 90+3 хвилині: Венсан Абубакар головою замкнув передачу з флангу, зняв футболку, отримав за це жовту картку і був вилучений за другу жовту.

Камерун – Бразилія 1:0

Гол: Абубакар, 90+2

Камерун: Епассі, Фе, Ебосс, Ву, Толо, Кунде (Нтчам, 68), Замбо-Ангісса, Нгамале (Нгом-Мбекелі, 86), Шупо-Мотінг, Абубакар, Мбемо (Токо-Екамбі, 64).

Бразилія: Едерсон, Дані Алвес, Мілітао, Бремер, Теллес (Маркіньос, 54), Фред (Бруно Гімараес, 55), Фабіньо, Габріел Жезус (Педро, 64), Родріго (Евертон Рібейро, 55), Мартінеллі, Антоні.

Попередження: Толо (6), Мілітао (7), Кунде (28), Фе (32), Абубакар (81), Бруно Гімараес (85).

Вилучення: Абубакар (90)

Огляд матчу: 

Бразилія набрала сім очок і вийшла до плей-офф чемпіонату світу з першого місця. У 1/8 фіналу команда Тіте зіграє з Південною Кореєю. Камерун (4) фінішував у своїй групі на другому місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *