Нереалізований пенальті у виконанні Мессі – в огляді матчу Польща – Аргентина (Відео)

У середу, 30 листопада, в рамках третього туру групового раунду чемпіонату світу-2022 зустрічалися збірні Польщі та Аргентини.

Поєдинок проходив на стадіоні “974” в Досі і завершився перемогою південноамериканської команди.

Збірна Аргентини забила перший гол у грі на 46-й хвилині, відзначився Алексіс Макаллістер після передачі Науеля Моліни. На 67-й хвилині матчу Хуліан Альварес забив другий гол у ворота збірної Польщі, асистував йому Енцо Фернандес.

Польща – Аргентина – 0:2

Голи: Макаллістер, 46, Альварес, 67

Польща: Щесни – Кеш, Глік, Ківьор, Берешинські (Єнджейчик, 72) – Крихов’як (Пьйонтек, 83), Белік (Шиманські, 62), Зелінські, Свідерські (Скурас, 46), Франковські (Камінські, 46) – Левандовські.

Аргентина: Мартінес – Моліна, Ромеро, Отаменді, Акунья (Тальяфіко, 59) – Де Пауль, Фернандес (Пеццелья, 79), Мак Аллістер (Альмада, 83) – Ді Марія (Паредес, 59), Мессі, Альварес (Лаутаро Мартінес, 79).

Попередження: Крихов’як – Акунья.

Огляд матчу:

Додамо, що Ліонель Мессі провів свій 22-й матч на чемпіонатах світу – це рекорд національної команди Аргентини. Мессі обійшов за цим показником Дієго Марадону, який взяв участь у 21 матчі на чемпіонаті світу.

На сьомій хвилині гри з Польщею Мессі міг забити гол, але не зміг реалізувати пенальті. Його удар відбив польський голкіпер Войцех Щенсни.

За підсумками групового раунду збірна Аргентини набрала 6 очок і посіла перше місце в турнірній таблиці. Польща і Мексика заробили по 4 бали, але поляки обійшли мексиканців завдяки кращій різниці забитих і пропущених голів і зіграють в 1/8 фіналу ЧС-2022.

Нагадаємо, фінальна частина чемпіонату світу в Катарі проходитиме з 20 листопада по 18 грудня 2022 року.

Чинним переможцем чемпіонату світу є національна збірна Франції, яка у фіналі ЧС-2018 обіграла Хорватію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *