Аргентина – Мексика: який канал покаже в Україні поєдинок 2-го туру ЧС-2022 з футболу

У суботу, 26 листопада, на чемпіонаті світу з футболу в Катарі буде зіграно один із центральних матчів другого туру групового етапу — Аргентина – Мексика.

Поєдинок відбудеться на стадіоні “Лусаїл-Айконік” у Лусаїлі, який вміщує 80 тисяч глядачів. Саме тут запланований і фінальний матч планетарної першості.

Аргентина – Мексика: прогноз

Букмекери вважають збірну Аргентини беззаперечним фаворитом зустрічі.

На думку фахівців, на успіх Аргентини можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,55. Водночас перемога Мексики та нічия малоймовірна — 6,80 та 4,10 відповідно. Аналітики вважають, що зустріч, найімовірніше, завершиться перемогою “Біло-голубих” з рахунком 1:0 (коефіцієнт 6,30).

Аргентина – Мексика: де дивитися матч

На території України поєдинок у прямій трансляції транслюватимуть регіональні канали Суспільного, сайт Суспільне Спорт та відеосервіс MEGOGO.

Також будуть доступна пряма радіотрансляція гри в ефірі Радіо Промінь.

Крім аргентинців і мексиканців, у цьому квартеті також грають Польща і Саудівська Аравія. Свій поєдинок вони також проведуть 26 листопада, але раніше – о 15:00 за київським часом.

Зазначимо, що в перешому турі ЧС-2022 Аргентина сенсаційно поступилася Саудівській Аравії (1:2), а Польща розписала безгольову нічию з Мексикою (0:0).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *