Фабіу Коентрау розкритикував футболістів, які погано говорять про Кріштіану Роналду

Колишній гравець збірної Португалії та мадридського Реала Фабіу Коентрау різко відгукнувся про екс-гравців, які критикують Кріштіану Роналду, передає freezmi.io.

Я гаразд, дуже далекий від футболу. У мене ще немає особливої мотивації повертатися і висловлюватися, але тепер мені довелося це зробити, щоб сказати, що мені не подобається те, що я чую про Кріштіана. Якби не це, я б ні з ким не говорив [про футбол].

Є колишні гравці, які були ніким, лайном, і вони говорять про Кріштіану так, ніби чогось досягли. Їм не потрібно так говорити“, – сказав колишній партнер Роналду.

Фабіу Коентрау молодший за Кріштіану на молодший за три роки, але завершив кар’єру ще в 2021 році. Лівий захисник був на контракті з Реалом з 2011 по 2018 рік, але здавався в оренду Монако та Спортингу. Загалом в Ла Лізі провів 58 матчів і забив 1 гол.

Також грав за Ріу Аве, Бенфіку, Насіональ та Сарагосу. За національну команду своєї країни відзначився 5 разів за 52 поєдинки. Нагадаємо, позавчора Манчестер Юнайтед та Кріштіану Роналду домовились про розірвання контракту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *