Мессі проти Піке: у чому причина розбіжностей між футболістами

5 листопада відбувся матч «Барселони» та «Альмерії», що закінчився з рахунком 2:0 на користь першої команди. Ця зустріч була останньою для 35-річного захисника Жерара Піке, який оголосив про завершення своєї кар’єри. У зв’язку з цим колишній одноклубник футболіста і колишній капітан «Барселони» Ліонель Мессі, котрий нині є нападником команди «Парі Сен-Жермен», ніяк не відреагував на цю заяву і не збирається робити публічних заяв.

Причина розбіжностей між футболістами

З 2008 до 2021 року іспанець та аргентинець грали в одній команді до моменту, коли Мессі залишив «Барселону». Як стверджують чутки, причиною його образи стала відмова Піке знизити свою зарплату, хоча це дозволило б залишитися Мессі в команді. При цьому Жерар не продовжував контракт до моменту, коли аргентинець залишив каталонську команду. З того часу між футболістами зіпсувалися стосунки через те, що, на думку Ліонеля, Піке зрадив одноклубника.У поточному сезоні Мессі непогано себе показав протягом 12 матчів чемпіонату Франції, зумівши забити 7 голів та зробивши 7 гольових передач. Вибір наступного клубу залежить від результатів чемпіонату, який відбудеться у Катарі. Вже сьогодні відбудеться матч Аргентини із Саудівською Аравією. На даний момент є три варіанти продовження кар’єри футболіста:

  • продовжити контракт із «ПСЖ» та продовжити боротьбу в Лізі чемпіонів;
  • перейти до «Інтер Майамі», який зацікавився форвардом;
  • повернутися до «Барселони», але через серйозні фінансові труднощі цей варіант малоймовірний.

Піке також може вийти на поле востаннє у майбутній зустрічі з «Осасуною», причиною цього може стати Кунде, який ще не відновився від отриманої травми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *