Чинні чемпіони почали ЧС з розгрому: огляд гри Франція – Австралія (Відео)

В рамках 1-го туру ЧС-2022 чинний чемпіон світу збірна Франції грала зі збірною Австралії.

Франція – Австралія – 4:1

Голи: Рабьо (27), Жиру (32, 71), Мбаппе (68) – Гудвін (9)

Попередження:  Дюк (55), Ірвін (80), Муй (95)

Франція: Льорис, Павар (Кунде, 89), Юпамекано, Конате, Л.Ернандес (Т.Ернандес, 13), Рабьо, Тчуамені (Фофана, 77), У.Дембеле (Коман, 77), Грізманн, Мбаппе, Жиру (Тюрам, 89).

Австралія: Райан, Аткінсон (Дегенек, 85), Суттар, Роулес, Бехич, Муй, Макгрі (Мабіль, 73), Ірвін (Баккус, 85), Гудвін (Куол, 73), Лекі, Дюк (Каммінгс, 56).

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Номінальні гості вийшли вперед вже на 9-й хвилині, але вже до кінця тайму команда Дешама забила двічі і пішла на перерву лідером.

На початку другого тайму австралійці трохи сміливіше почали переходити центр поля, але невдовзі «трикольорові» знову взяли м’яч під контроль. Шедевральним голом мало не відзначився Жиру. Навіс із флангу форвард замкнув у стрибку бічними ножицями, і м’яч пролетів поряд зі стійкою.

Моментів у номінальних господарів було багато, і гол, як кажуть, назрівав. Свою перевагу французи реалізували в середині другої половини зустрічі, причому знову зробили це двічі. Спочатку Мбаппе з лінії воротарського замкнув навіс від Дембеле, а потім уже сам Кіліан відзначився вивіреною навісною передачею на голову Жиру, який оформив дубль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *