Гравець збірної України: В нас дуже добрий колектив, всі добре ставляться один до одного

Данило Ігнатенко

Півзахисник збірної України Данило Ігнатенко поділився враженнями після перемоги над Вірменією (5:0).

«Дуже радий, що вийшов на поле у стартовому складі. Для мене дуже важлива довіра партнерів по команді та тренера.

Вважаю, що всі хлопці, які сьогодні вийшли у стартовому складі не підвели, дали відпочити тим, хто грав з Шотландією.

Дуже чудовий матч, грали для своєї країни, щоб реабілітуватися за поразку в минулому матчі.
Так, у Вірменії були моменти, перший тайм був 50 на 50, в перерві нам вказали на наші помилки, після чого ми вийшли на другий тайм та все виправили.

Мій гол? Так, влучив в кут, поміж гравців, дуже радий, що так вийшло. Це мій перший м’яч. Дуже гордий грати за свою національну збірну, за свою країну, зараз в нас дуже тяжка ситуація. Я забиваю дуже рідко, але такі моменти не забуваються. Дуже багато зараз повідомлень від родини, від друзів, від тіх людей, яких я навіть не знаю. Я читаю, дуже приємно.

Я дуже вмотивований, хочу залишитися, закріпитися у цьому складі, тому буду робити все для цього. І сьогодні робив все, щоб залишитися у збірній.

В нас дуже добрий колектив, всі добре ставляться один до одного, старші партнери допомагають молодим гравцям, підказують. В нас дуже чудова атмосфера в команді.

Дуже серйозно будемо налаштовуватися на гру з Шотландією, дуже принципова гра, хочемо реабілітуватися за прикру поразку, будемо робити все, що від нас залежить. І думаю, що в нас все вийде.

Ми будемо грати для наших вболівальників, буде хороша підтримка на стадіоні, яка гнатиме нас вперед», — сказав Ігнатенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *