УЄФА безкоштовно передав УАФ телеправа на показ матчів збірної в Лізі націй – журналіст

УЄФА

УЄФА вирішив віддати УАФ безкоштовно права на показ матчів збірної України в матчах Ліги націй.

“За нашою інформацією, УЄФА безкоштовно передав УАФ телеправа на 3 заключні матчі збірної України в цьому сезоні Ліги націй: проти Шотландії (21 і 27 вересня) і Вірменії (24 вересня).

УАФ планує передати права одному з національних каналів – швидше за все, Суспільному. Можливо навіть марафону Єдиних новин, але наразі це лише розмови”, – написав журналіст Сергій Болотніков у себе в телеграм-каналі.

Нагадаємо, раніше правами на матчі збірної України воділи ТК Футбол з медіагрупи Ріната Ахметова, але місяць тому він вийшов в цієї сфері, що привело до закриття його каналів та ЗМІ.

Нагадаємо, в перших трьох матчах “синьо-жовті” набрали 7 балів. Колектив Петракова спочатку переграв Ірландію (1:0), потім Вірменію (3:0), а в крайній грі зіграв у нічию з тою ж Ірландією (1:1). У вересні Україна проведе віїздний матч з Вірменією і два поєдинки із Шотландією.

One thought on “УЄФА безкоштовно передав УАФ телеправа на показ матчів збірної в Лізі націй – журналіст

  1. Ну. теперь УАФ вырастет в глазах болельщиков. Главное не переругаться с общедоступными каналами, которые захотят хоть на чем то заработать….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *