Легендарний Кафу назвав фаворитів ЧС-2022 у Катарі

Кафу

Колишній футболіст збірної Бразилії Кафу висловився про фаворитів майбутнього чемпіонату світу з футболу – 2022 у Катарі. Звичайно, він виділив своїх співвітчизників, а також назвав ще чотири країни.

“Це буде чудовий турнір. Катар – це захоплююча та гостинна країна зі своєю культурою та правилами. Але для південноамериканців, котрі люблять влаштовувати вечірки, співати, танцювати, тут не буде жодних проблем. Їхнє життя не зміниться.

Фаворити турніру? Звичайно, одним із претендентів буде Бразилія, але може статися будь-що. Очевидні фаворити – це Аргентина, Франція, Португалія та Німеччина“, – наводить слова Кафу Sport.es.

52-річний Кафу пішов з футболу у 2008 році. На клубному рівні він грав за Сан-Паулу, Сарагосу, Жувентуде, Палмейрас, Рому та Мілан. За збірну Бразилії забив 5 голів у 142 матчах.  Вигравав ЧС-1994 і 2002.

Нагадаємо, змагання відбудуться з 21 листопада до 18 грудня 2022 року. Катар вперше у своїй історії прийме чемпіонат світу з футболу.

One thought on “Легендарний Кафу назвав фаворитів ЧС-2022 у Катарі

  1. Аргументировано, но уж слишком много претендентов. Сегодня Бразилия уже не доминирует. Интересные новички,темные лошадки с Азии, но могут многих удивить. Да и Французы с Немцами,основа ЧМ среди европейских команд. Будет просто болеть за главный турнир и красивый командный футбол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *