“Два дні ходили всі сумні”: футболіст збірної України – про емоції після поразки від Уельсу

Футболіст збірної України Данило Ігнатенко розповів про емоції футболістів збірної після поразки Уельсу, а також про те, як його прийняли в національній команді.

“Звичайно, всі були дуже засмучені. Як інакше? Адже ми розраховували на інший результат. У багатьох була мрія: поїхати до Катару на чемпіонат світу зі збірною. Певне спустошення було, мабуть, у всіх гравців збірної. Дні два ходили всі сумні. А вже після перемоги над Ірландією у Лізі націй якось попустив, настрій покращився. Зараз все добре

Для мене було важливо відчути атмосферу ігор за збірну. З Ірландією я виходив на поле за рахунку 1:0, на нашу користь. Завдання було – менше йти вперед, надійніше зіграти ззаду. Ну а з Вірменією вже при 3:0. Гра була зроблена, тож виходив на поле робити свою роботу.

Як прийняли в колективі? Нормально. У збірній гарна атмосфера. Багатьох хлопців я знаю, тому не виникло жодних проблем. Звичайно, спочатку більше тримався хлопців, з якими нещодавно грав – Довбика, Пихаленко. Ще — Сікана із Шахтаря.

На адаптацію у мене пішло три-чотири дні, після чого спілкувався з усіма хлопцями”, – сказав Данило Ігнатенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *