Роберто Манчіні прокоментував ганебну поразку Італії в матчі Ліги націй проти Німеччини

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні прокоментував поразку у матчі групового етапу Ліги націй УЄФА із національною командою Німеччини.

Сумно так завершувати червневу частину Ліги націй – але Німеччина хороша, і ми це знали. Ми дали їм надто багато простору у першому таймі. Були й гарні моменти, незважаючи на результат, але у будь-якому разі це сумно.

Були помилки, бо ми не діяли у захисті як єдине ціле. Щось не спрацювало. Ми намагалися відновитись і пішли на ризик. Будуть і добрі моменти, і погані. Подивимося, що буде у вересні. Ми мали багато молодих футболістів, ми створили чотири або п’ять гострих моментів, але Німеччина зіграла краще“, – наводить слова Манчіні Sky Sport Italia.

Збірна Італії програла Німеччині на виїзді з рахунком 5:2.

Німеччина – Італія – 5:2

Голи: Кімміх, 10, Гюндоган, 45+4, Мюллер, 51, Вернер, 68, 69 – Ньонто, 78, Бастоні, 90+4

Німеччина: Нойєр – Клостерманн, Зюле (Та, 87), Рюдігер, Раум – Гюндоган (Штах, 88), Кімміх – Й. Хофманн (Гнабрі, 64), Мюллер (Мусіала, 75), Сане – Вернер (Нмеча, 75)

Італія: Доннарумма – Калабрія, Манчіні (Скамакка, 78), Бастоні, Спінаццола (Дімарко, 65) – Фраттезі (Капрарі, 46), Крістанте, Барелла – Політано (Луїс Феліпе, 44), Распадорі (Скальвін, 4).

Попередження: Рюдігер (61), Сані (82).

Огляд матчу: 

Німці вийшли вперед вже на 10-й хвилині зустрічі завдяки точному удару Йозуа Кімміха, а перед самою перервою Ілкай Гюндоган подвоїв перевагу своєї команди.

На старті другої половини зустрічі відзначився Томас Мюллер, а потім дубль оформив Тімо Вернер, причому лише за дві хвилини.

Наприкінці поєдинку італійці все ж таки зуміли забити два голи – на 78-й хвилині відзначився Віллі Ньонто, а у компенсований час точний удар здійснив Алессандро Бастоні.

Після чотирьох турів збірна Угорщини лідирує в квартеті А3, набравши сім очок. Другою йде Німеччина з шістьма балами, а третьою – Італія з п’ятьма пунктами в активі. Замикає таблицю Англія, у якої два очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *