Сергій Болотніков: Кадрові рішення Петракова виглядають дивно

Відомий український журналіст Сергій Болотніков поділився думками щодо матчу Ліги націй Україна – Ірландія.

“Жахливий матч, звісно. Наші зіграли «на прямих ногах» – ні швидкості, ні думки, шалений брак. Але дивно було очікувати чогось іншого. 5-й матч за два тижні, 8 гравців основи без ігрового тонусу, якась загадкова епідемія – такого, мабуть, взагалі ніколи не було в історії футболу. І проблема не тільки в фізиці, а й в психології. Після облому з ЧС неможливо на 100% налаштуватись на такий конвеєр напівтовариських матчів. Тому не думаю, що хейтити наших справедливо.

В цьому ключі кадрові рішення Петракова виглядають мегадивно. Лише три заміни, дві з яких – вимушені. Єдине логічне пояснення цьому – нам не все розповіли про ту дивну епідемію, хворих було насправді більше.

Шапаренко в ролі лівого вінгера при «живих» Мудрику і Циганкову – теж важко пояснити. Можливо, Петраков прогнозував автобус від ірландців і, відповідно, відсутність простору для Мудрика. Але чому не Циганков, який в минулому матчі взагалі переломив гру?

Ну і фіналочка – Петраков після матчу заявив, що йому сподобалась гра збірної України. Якщо це спроба захистити своїх гравців – окей. Але сприймається як знущання. Не треба так, Олександр Васильович“, – написав він у себе в телеграм-каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *