Збірна України не зуміла обіграти Ірландію в матчі Ліги націй

В польскому місті Лодзь на стадіоні “ЛКС” відбувся поєдинок Ліги націй Україна – Ірландія.

Україна – Ірландія – 1:1

Голи: Довбик (47) – Коллінз (32)

Україна: Різник, Миколенко, Матвієнко (Попов, 73), Забарний, Караваєв, Зінченко, Сидорчук, Маліновський (Мудрик, 28), Шапаренко, Довбик (Сікан, 73), Ярмоленко.

Ірландія: Келлехер, Макклін, Ленніхен, О’Ши, Коллінз, Моламбі (Хендрік, 67), Каллен, Браун, Найт (Хуріхейн, 67), Перротт (Огбене, 80), Хоган (Робінсон, 57).

Перший тайм, напевно, один із найгірших при Олександрі Петракові. У “синьо-жовтих” не виходило майже нічого, колектив Стівена Кенні виглядів більш активним і за це отримав винагороду. Натан Коллінз майже в центрі поля перехопив пас, який робив Микола Шапаренко, пройшов відразу декількох українських захисників і пробив Різника.

Видно, що в перерві у Петраков мав серйозну розмові. Вже на другій хвилині другого тайму нашим вдалась атака. М’яч у вільній зоні отримав Андрій Ярмоленко, зібрав на собі декількох захисників і на іношому кінці штанги знайшов Артема Довбика. Той з декількох метрів розстріляв майже пусті ворота.

До кінця гри українці старались забити гол, а ірландці відповідали своїми атаками, проте обидві команди більше в цьому матчі так і не забили. В підсумку, об’єктивна нічия.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *