Олександр Головко: Збірна України сильніша за Ірландію на всіх позиціях

Експерт телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Головко в ексклюзивному коментарі Футбол NEWS поділився своїми очікуваннями від матчу України проти Ірландії у Лізі націй.

“Сьогодні буде складний день для збірної України. Не так у футбольному плані, як у психологічному. Усі вже наїлися футболом. Команда у цьому циклі програла лише один матч, але дуже важливий.

Від британських команд ми побачили більше від вертикального футболу. Вірменія сподобалася щодо організації оборони. Ми володіли м’ячем більшу частину ігрового часу, але у першому таймі швидкість передач була недостатньою. У другій половині гри хлопці додали в цьому компоненті і досягли результату.

Думаю, що сьогодні у воротах гратиме Лунін, а не Різник. Матч має велику відповідальність, тому що Україні потрібно виходити до Ліги А.

Збірна України сильніша за Ірландію на всіх позиціях. Завадити нашій команді сьогодні може лише недооцінка. У Олександра Петракова та його тренерського штабу достатньо досвіду, щоб настроїти команду належним чином, — сказав Олександр Головко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *