Легенда збірної Данії очолив відомий англійський клуб

Відомий в минулому футболіст збірної Данії Йон-Даль Томассон очолив англійський Блекберн Роверс, який грає в Чемпіоншипі.

Призначення підтверджує офіційний сайт “троянд”. Контракт підписано до літа 2025 року.

Я справді пишаюся і схвильований тим, що перейду на посаду головного тренера Блекберн Роверс – клубу з багатьма традиціями, а також великими амбіціями.

У нас тут молода команда, а також чудова академія, і власники мають чітке бачення, яке полягає в тому, щоб розвивати гравців і з часом стати стійким клубом Прем’єр-ліги, тому я дуже радий бути причетним до цього захоплюючого нового проекту.

З тих пір, як покинув Мальме, я шукав правильний клуб, і у мене було багато варіантів, але після спілкування зі Стівом і Греггом (керівники клубу – прим) у мене склалося дуже хороше відчуття про клуб, і я знав, що знайшов наступну можливість.

Я виріс, дивлячись на англійський футбол, тому я знаю все про пристрасть до футболу тут і про те, як особливі футбольні вболівальники в Англії, тому чудово прийти до такого великого клубу, як Блекберн Роверс. Це буде велике випробування, але я з нетерпінням чекаю бути частиною цього“, – сказав Йон-Даль Томассон.

В якості футболіста він грав за Кеге, Херенвен, Ньюкасл, Феєнорд, Мілан, Штутгарт та Вільярреал. На його рахунку 52 голи за 112 матчів у складі збірної Данії. Блекберн в 1995 році вигравав АПЛ, але вже більше 10 років виступає в Чемпіоншипі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *