Ірландія – Україна: Олександр Петраков дав коментар після матчу

Наставник збірної України з футболу Олександр Петраков дав коментар після матчу з Ірландією (1:0) у стартовому матчі Ліги націй 2022/23.

– Грали молоді хлопці, ми з моїм штабом довірили їм грати. Вони виграли. Будемо розбирати помилки, але я задоволений результатом, грою та самовіддачею хлопців.

Порадів за Циганкова, який забив перший гол під моїм керівництвом. Я задоволений, і він задоволений.

Ця перемога – знеболювальна після поразки Вельсу. Хлопці трохи відійшли. Я сьогодні виставив молодих хлопців. Дав відпочити Ярмоленку. Йому було дуже важко, я його навіть не включив у резерв. Ті, хто не грали сьогодні, завтра будуть тренуватися та готуватися до Вірменії.

Хлопці вийшли та зіграли за такою схемою. Виграли. Вам не подобається ця схема?

– Чому Ірландія створила так багато моментів зі стандартів у другому таймі?

– Вони всі по 1,95 сантиметрів. Що ми можемо зробити? Хлопці боролися на другому поверсі як могли. Але ж вони не забили. Що мені зробити? Набити футболістам на бутси платформу, щоб вони стали вище?

– Які завдання на Лігу націй, дивлячись, що сьогодні грали не основним складом?

– В національній збірній апріорі не може бути першого та другого складів. Це не перший та другий склад, а хлопці, які мало грали. Я їм дав ігровий час. Вони вийшли та зіграли. Буде хороша конкуренція. А першого та другого складів у збірній немає, не може бути такого.

А завдання – повернутися в дивізіон А Ліги націй та вийти на Євро-2024 в Німеччині“, – сказав Олександр Петраков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *