Мирон Маркевич: Я думаю, Мудрика треба було випускати в стартовому складі

Відомий український спеціаліст Мирон Маркевич розповів, що він думає про гру Уельс – Україна в рамках відбору на Чемпіонат світу-2022.

“З Шотландією йшла гарна гра, суперник не мав шансів. З Уельсом далася взнаки наша стара хвороба — другу гру ми завжди проводимо гірше, ніж першу. Я не кажу, що ми погано зіграли, але тієї гри, що була із Шотландією, на жаль, не було. Крім гола, Уельс мав ще два стовідсоткові моменти. Ми також мали шанси, але ми не забили.

Один і той же склад? Я думаю, що Мудрик мав грати в основі. Начебто ми і грали непогано, і контролювали м’яч, але один в один ніхто не обігравав. Потрібно було вносити креатив уперед. Мудрик би тут дуже допоміг.

Довбик дуже добре вийшов на заміну із Шотландією. Принаймні тайм з Уельсом треба було йому дати. Він уміє обіграти один в один, причому робить це легко. Валлійці просто стояли біля свого штрафного майданчика та відбивалися, але у нас не знайшлося гравця, який може зруйнувати їхні оборонні редути.

Наш ексклюзив: коментар спортивного директора Ниви Вінниця – про гру Уельс – Україна

Але це моя думка. Головний тренер напевно керувався тим, що переможний склад не змінюють. Ми мали перевагу, треба було їх просто добити. Збірна Уельсу нічого особливого не має”, – сказав Мирон Маркевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *