Андрій Лунін: Всі налаштовуються на серйозну важку гру проти Уельсу

Голкіпер Реалу та збірної України Андрій Лунін про те, як зупинити Бейла та козирі нашої команди.

Про Бейла

“Трішки розмовляли з ним, але більше про гру з Шотландією. Він переживав, бо не знав зіграємо ми взагалі чи нам дадуть путівку напряму. Перед тим, як їхати у збірну я сказав йому: «Готуйся» і все.

Не секрет, що він не так багато тренувався у загальній групі. Це проблема і для команди, і для нього. Та весь світ знає, що це фізично добре підготовлений футболіст, швидкий, а його ліва нога одна з найкращих у світі. Він добре виконує штрафні удари. Треба бути з ним уважними.

Бейл себе добре готує, працює з персональними тренерами. Він і сам казав, що він зосереджений на матчах збірної. Це напевно найголовніші ігри для нього.

Його удари зі штрафних – дуже складні. Але не кожен удар добре вдається, бо у нього дуже непроста техніка виконання. Але коли виходить – складно взяти, бо ти стоїш в одному куті, а він б’є у дальній та ще й на силу. Його штрафні схожі на Кріштіану. Я відчув ці удари на собі”.

Про налаштування на матч

“Я скажу те ж саме, що і перед Шотландією. Всі налаштовуються на серйозну важку гру, всі розуміють цінність цєї гри. Хто б не вийшов на поле – вони віддадуть всі сили. Їхні козирі – Бейл та Ремзі, а у нас – команда.

Де б ми не грали – маємо гарну підтримку. Це відіграє дуже велику роль, це відчувається. Так, нас підтримує увесь світ, але у момент гри не потрібно на це відволікатися. Треба бути скорнцентрованими та грати заради наших людей“, – сказав Андрій Лунін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *