Стало відомо ім’я арбітра, який буде головним на грі Уельс – Україна

На фінальному матчі плей-офф відбору ЧС-2022 Уельс — Україна, який відбудеться 5 червня в Кардіффі на стадіоні «Кардіфф Сіті» (19.00 за київським часом) працюватиме іспанська бригада арбітрів на чолі з Антоніо Мігелем Матео Лаосом.

Про це повідомляє сайт УАФ.

На лініях йому допомагатимуть Рау Норберт Себріан Девіс та Роберто Діас Перес Дель Паломар. Четвертий рефері — Карлос Дель Серро Гранде. Арбітр системи VAR — Хуан Мартінес Мунуера. Асистент арбітра системи VAR — Рікардо Де Бургос Бенгоечеа. Суддівський спостерігач — Паскаль П’єрр Гарібіан (Франція). Делегат УЄФА — Яніс Мажейкіс (Латвія).

Нагадаємо, у півфіналі кваліфікації “синьо-жовті” позавчора переграли Шотландію (3:1). Уельс свій півфінал провів ще у березні, тоді валійці здолали Австрію (2:1).

Збірна України лише раз грала у фінальній стадії Чемпіонату світу. Було це в 2006 році. Команда Блохіна успішно виграла відбіркову групу. В квартеті на самому ЧС Україна пропустила вперед лише Іспанію. В 1/8 фіналу по пенальті пройшли Швейцарію, а в чвертьфіналі поступились майбутнім чемпіонам збірнії Італії (0:3).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *