Андрій Русол: Торіно і ще декілька клубів цікавляться Артемом Довбиком

Виконавчий директор СК Дніпро-1 Андрій Русол поділився думками щодо можливої продажі лідера команди, нападаючого Артема Довбика, якого активно пов’язують з переїздом до Італії.

– Я не сказав би, що він близький до переходу. Є якийсь інтерес від низки клубів, у тому числі Торіно. Але ситуація поки що далека від підписання контракту. Усі футболісти, зокрема Артем, чекають якогось розуміння та ясності з приводу наступного чемпіонату України. І коли ми щось розумітимемо, спілкуватимемося з кожним футболістом, у тому числі з легіонерами, і вирішуватимемо, хто залишиться з нами, а хто покине команду.

– 15 мільйонів – близька цифра до істини?

– Поки що процес не дійшов до обговорення якихось конкретних цифр. Завдання забезпечувати себе продаючи футболістів поки що не ставиться, але його потенційний трансфер може принести до скарбниці досить круглу суму”,  – сказав Андрій Русол.

Артем Довбик став кращим бомбардиром цього сезону УПЛ, який був не дограний через вторгнення РФ в Україну. На його рахунку вже три голи за збірну Україну в 7 матчах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *