Екс-форвард збірної Шотландії: Українці грали краще, вони нас переграли повністю

Один із лідерів збірної Шотландії початку і середини 90-х Аллі Маккойст поділився думками про перемогу збірної України над шотландцями (3:1).

Я думаю, що ми отримали те, що заслужили, і перемогла краща команда. Все склалося добре для України. Ми зовсім погано грали. Ми недостатньо добре володіли м’ячем, що дуже прикро.

Вони повністю перебігали нас на нашому полі. Причина, чому вони це зробили так добре, полягала в їх вінгерах. Ярмоленко праворуч і Циганков ліворуч. Вони почали грати високо, а потім опустились. Гікі та Робертсон не знали, чи йти з ними, чи не йти.

У нас був невеликий період, близько 20 хвилин у другому таймі, коли, як і слід було очікувати, ми тиснули. Макгінн не забив головою, коли він повинен був це робити, і у нас було ще кілька невеликих шансів.

Але їхні шанси були кращі. Крейг Гордон здійснив кілька сейвів. Думаю, що їхній воротар зіграв посередньо“, – сказав Аллі Маккойст.

Маккойст за кар’єру провів 61 матч за “тартанову армію” і забив 19 голів. В якості гравця виступав за Сент-Джонстон, Сандерленд і Кілмарнок. З 1983 по 1998 рік виступав за Рейнджерс. В ШПЛ забив 251 гол за 416 поєдинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *