“Він був “солодкою булочкою” для нас”: Грем Сунесс назвав найслабкішого гравця в складі збірної України

Легендарний футболіст збірної Шотландії Грем Сунесс підбив підсумки матчу з Україною у відборі на ЧС-2022. Він виділив те, що основний голкіпер збірної України Георгій Бущан провів не найкращий матч, але признав, що “синьо-жовті” виглядали краще.

“Цей вечір міг бути дуже болючим для нас, якщо подивитися, скільки моментів мала Україна впродовж 90 хвилин. Єдине, що можна сказати, їхній голкіпер був «солодкою булочкою». Здалося, що він не готовий до матчів на такому рівні.

Ми повинні дивитися, як діяв суперник, якщо хочемо бути конкурентоспроможними на цій арені. Треба бути кращою командою, щоб розраховувати на вихід на чемпіонат світу.

Загалом сьогодні Шотландія була недостатньо сильна, мені сумно це визнавати. Ми дійсно не мали якостей, щоб створити якийсь тиск на українців“, – сказав Грем Сунесс.

Нагадаємо, півфінал кваліфікації на ЧС-2022 між Шотландією та Україною завершився перемогою колектива Олександра Петракова (3:1). Голи за українців забили Ярмоленко, Яремчук та Довбик за декілька секунд до фінального свистка. Господарі поля відзначилися голом після невпевненого вихода Бущана.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *