“Я відчуваю гордість за нашу команду”: Руслан Маліновський прокоментував перемогу над Шотландією

Хавбек національної збірної України з футболу Руслан Маліновський поділився емоціями від важкої перемоги над Шотландією (3:1) в 1/2 фіналу плей-оф за вихід на ЧС-2022.

«По перше, я відчуваю гордість за команду. Сьогодні показали дуже високий рівень гри. По-друге, відчуваю гордість за наших вболівальників. Була чудова атмосфера на стадіоні. Гордість за всіх українців, за тих, хто зараз на передовій. Я знаю, що багато з них дивилися матч на телефоні чи читали онлайн-трансляцію.

Мені дуже шкода, що це був матч, в якому є лише один переможець. У Шотландії дуже хороша команда, чудові вболівальники. Вони заслуговують грати на чемпіонаті світу. Нас чудово прийняли. Але в футболі є один переможець. Ми перемогли“, – сказав Руслан Маліновський.

Варто зазначити, що Руслан є автором гольової передачі. Саме після його пасу Андрій Ярмоленко зумів відкртити рахунок, елегантно перекинувши Крейга Гордона.  У фіналі Україна зіграє з Уельсом. Матч відбудеться 5 червня. Сьогодні Уельс грав матч Ліги націй проти Польщі і поступився з рахунком – 1:2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *