Динамо відмовляється відпускати гравців до збірної України

Динамо

Журналіст Сергій Болотніков поділився цікавим інсайдом. Він стверджує, що київське Динамо не хоче відпускати гравців для підготовки збірної України до матчів відбору ЧС-2022.

Треш від Динамо! За моєю інформацією, вчора київський клуб повідомив УАФ, що відмовляється відправляти своїх гравців в збірну України в кінці квітня. Причина – товариські матчі в травні проти Аустрії, Базеля, Ренна, Левскі і Айнтрахта. Мовляв, в цих матчах динамівці отримають стільки ігрової практики, що можна забити на збір національної команди.

Ще раз, вдумайтесь – Динамо зриває підготовку до найважливіших матчів нашої головної команди заради ігор з другими складами далеко не топ-клубів (до речі, а де обіцяні Барселона, ПСЖ і Мілан?), які ніхто не буде дивитись, крім вболівальників цих команд і Динамо. При цьому збірна теж перетворить свої контрольні матчі на благодійні – жодної різниці з іграми Динамо в плані допомоги нашій країні не буде.

Київський клуб готовий відпустити своїх гравців лише 23 травня. Але, за поки що непідтвердженою інформацією, в збірній зараз екстрено шукають можливості відмовитись від динамівців взагалі через таку позицію. Кажуть, декотрі іноземні клуби, на відміну від Динамо, навіть готові відпустити українців раніше офіційного терміну”, – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *