Марко Верратті висловився про сенсаційну поразку Італії проти Північної Македонії

29-річний опорний хавбек збірної Італії Марко Верратті висловився про поразку «скуадри адзурри» у півфінальній стиковій грі відбірного турніру до ЧС-2022 від збірної Північної Македонії (0:1).

«Це важко ухвалити. Я думаю, що ми домінували у цьому матчі і мали перемагати. Ми мали перемогти. Нам було необхідно відкрити рахунок ще на початку зустрічі та закрити це питання. Це футбол, тут важливо бути володіти інстинктами вбивці і бути безжальним. Просто це важко пояснити. То був кошмар.

Поглянувши один на одного в роздягальні, ми побачили, що у нас були гравці, які повинні були взяти участь у майбутньому турнірі, але зараз ми говоримо про катастрофу. Так важко перетворитися з героя на нуль.
Ми пережили разом особливі часи, і я завжди пишатимуся своїми товаришами по команді. Це футбол, потрібно було просто забивати. Нам це не вдалося, але ми віддали все, що ми мали. Цього виявилося замало.

Зараз ми маємо поставити собі запитання. У чомусь нам не пощастило, але для залучення удачі необхідно докладати великих власних зусиль», — цитує Верратті Football Italia.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *