Суперник України в Лізі націй продовжив контракт з головним тренером

Стівен Кенні продовжив контракт з Футбольною асоціацією Ірландії до літа 2024 року. Він тренує національну команду з 2020 року.

Про це офіційно повідомий сайт ФАІ. Також сказано, що нові контракти були узгоджені з помічником менеджера Кітом Ендрюсом і тренерською командою Стівена, в яку входять Дін Кілі, Стівен Райс і Демієн Дойл.

Для мене велика честь керувати своєю країною, і я радий продовжити свій контракт. Гравці неймовірно пишаються тим, що грають за Ірландію, і в останніх виступах ми стали свідками потужного зв’язку між командою та ірландськими прихильниками.

Ставлення гравців було винятковим, ми бачили, як команда росте і розвивається, і я разом з Кітом Ендрюсом і всім персоналом з нетерпінням чекаю, коли команда реалізує свій потенціал.

З огляду на нещодавнє повернення вболівальників на стадіони, я хочу визнати важливість пристрасних ірландських вболівальників як вдома, так і на виїзді“, – сказав Стівен Кенні.

50-річний Кенні майже на грав на професійному рівні і почав займатись тренерством ще з 1997 року. Працював у низці ірландський клубів (Лонгфорд, Богеміанс, Деррі Сіті, Шемрок і Дандолк), з якими 5 разів вигравав місцевий чемпіонат. Був тренером шотландского Данфермліна, а з 2018 по 2020 очолював збірну Ірландії U-21.

Нагадаємо, Ірландія є суперником України по Лізі націй. Також в групі з “сино=жовтими” будуть грати Шотландія та Вірменія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *