Головний тренер збірної України U-17 оцінив жеребкування фінальної частини юнацького Євро-2024

Юрій Мороз 

Головний тренер збірної України U-17 Юрій Мороз прокоментував результати жеребкування фінальної частини юнацького чемпіонату Європи-2024.

“Загалом, результатами жеребкування ми залишилися задоволені, враховуючи хоча б те, який склад команд утворився в квартеті D. У нас рівна група, тому кожен з учасників має шанс на вихід до чвертьфіналу. З Кіпром буде не просто хоча б тому, що це господарі змагань. У Сербії та Чехії йде гарний розвиток юнацького футболу, ці країни часто стають учасниками фінальних турнірів континентальної першості. Важко буде всім. Проте збірна України робитиме все можливе, щоб вийти у плей-офф”.

“Що стосується планів підготовки, то вони не змінилися: 9 та 11 квітня ми зіграємо два спаринги зі збірною Кіпру, незважаючи на те, що вони наші суперники у групі. У майбутніх матчах склад у нас зміниться відсотків на 50. Буде можливість подивитися у справі інших футболістів, може, хтось із хлопців заявить про себе на повний голос і потрапить до заявки команди на чемпіонат Європи”.

“Щодо заключної фази підготовки, то я планую почати роботу на Кіпрі числа з 10 або 12 травня. Хоча ми розуміємо, що терміни можуть змінюватися з огляду на ситуацію в країні”.

Збірна України зіграє з Кіпром, Сербією та Чехією у груповому раунді юнацького Євро-2024. Дві найкращі команди з групи D вийдуть до чвертьфіналу.

Юнацький Євро-2024 (U-17) пройде на Кіпрі з 20 травня до 5 червня. В останній день турніру відбудеться фінал, місцем його проведення стане місто Лімасол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *