Солідна сума: стала відома зарплата Руслана Малиновського в Дженоа

Руслан Малиновський

Стали відомі зарплати українських футболістів у клубах італійської Серії А.

Річна заробітна плата півзахисника Руслана Малиновського у Дженоа складає 1,6 мільйонів євро. Поряд із форвардом Матео Ретегі 30-річний українець – найоплачуваніший футболіст генуезького клубу. Ще четверо гравців отримують не менше мільйона на рік, а сумарна зарплатня всього складу Грифонів – близько 18 млн євро “чистими”.

Нагадаємо, Малиновський минулого літа перейшов до Дженоа на правах оренди з Марселя. Наприкінці січня італійський клуб активувала пункт про достроковий викуп контракту українського півзахисника, який у поточному сезоні зіграв 25 матчів, забив три голи та віддав два асисти.

Співвітчизник і колега Руслана по амплуа Віктор Коваленко в Емполі заробляє скромнішу суму – 500 тисяч євро на рік. Аналогічний оклад мають ще троє його одноклубників – захисники Бартош Берешинськи, Себастьян Валюкевич та Джузеппе Пеццелла. Півмільйона – лише десята за номіналом зарплата у клубі. Найбільше – 0,8 млн – отримує ветеран, 36-річний форвард Франческо Капуто.

Коваленко грає за тосканський клуб в оренді з Аталанти. Цього сезону, частину якого він пропустив через травми, Віктор провів 12 неповних матчів, у яких двічі забив і одного разу асистував.

Дженоа йде 12-м у Серії А. Емполі – відразу за ним, але з відставанням у вісім очок. Відрив Адзуррі від зони вильоту становить лише п’ять пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *