Валенсія – Реал Мадрид: аналітики оцінили шанси Романа Яремчука забити Андрію Луніну

Роман Яремчук

2 березня в рамках 27 туру чемпіонату Іспанії мадридський Реал зіграє з Валенсією.

На думку експертів букмекерських контор, Реал – фаворит матчу, що пройде на Местальї.

Шанси Реала на перемогу оцінюються як 1х1.68. Імовірність виграшу Валенсії складає 1х.5.6. Шанс на те, що матч Валенсія – Реал завершиться внічию, оцінюється як 1х.3.9.

У матчі першого кола Реал розгромив Валенсію – 5:1. Минулого сезону команди обмінялися «сухими» домашніми перемогами. Реал має шість перемог і дві нічиї у восьми останніх матчах. Валенсія має чотири перемоги, три поразки і нічию на аналогічному відрізку.

Реал нарешті зміг відірватися в турнірній таблиці від Жирони, Валенсія вдруге в сезоні не забиває у двох матчах чемпіонату поспіль – «суха» нічия з Севільєю, поразка від Лас-Пальмса. І якщо Реал лідирує у чемпіонаті, то Валенсія відстає від зони єврокубків на шість очок, маючи матч у запасі.

Потрібно визнати, Рубен Бараха трохи змінив і струснув Валенсію. Так, до колишньої слави і сили Кажаам ще далеко, але зіпсувати нерви фаворитам і зачепитися за єврокубки команді цілком під силу.

Валенсія чудово грає вдома в нинішньому сезоні – сім перемог, три нічиї та дві поразки у 12-ти матчах. При цьому команда Романа Яремчука у домашніх матчах пропустила найменше у Лізі – шість голів. У Реала – до речі, сім. А ось до атаки є питання – 15 забитих голів будинку та 29 всього – показник нижчий за середній.

Шанс на те, що матч Валенсія – Реал вийде результативним, а “тотал у матчі складе більше 2.5” букмекери оцінюють як 1х2.03. Імовірність того, що заб’ють обидві команди – 1х1.96. Шанс забити Реалу, у якого не зіграють Алаба та Хоселу, Романа Яремчука аналітики оцінюють як 1х3.8.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *