Рома обіграла Торіно завдяки хет-трику Дібали

Паулу Дібала

Завершився матч 26-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому зустрічалися римська “Рома” та туринський “Торіно”. Гра пройшла у Римі на стадіоні «Олімпіко». Зустріч обслуговувала бригада суддів на чолі із Юаном Лукою Саккі. Стартовий свисток пролунав о 19:30 за київським часом. Гра завершилася перемогою господарів – 3:2.

“Рома” вийшла вперед наприкінці першого тайму – на 42-й хвилині з 11-метрової позначки відзначився форвард Пауло Дібала. Проте вже через дві хвилини туринці відігралися завдяки голу нападаючого Дувана Сапати.

На 57-й та 69-й хвилинах Дібалі вдалося оформити хет-трик, створивши для своєї команди комфортну перевагу. За дві хвилини до кінця основного часу матчу туринцям вдалося відіграти один м’яч – футбольний м’яч у свої ворота зрізав захисник Деан Хейсен. Зустріч так і завершилася – 3:2 на користь підопічних Даніеле Де Россі.

Таким чином, “Рома” набрала 44 очки. Римська команда після 26 матчів Серії А посідає шосте місце у турнірній таблиці. «Торіно», у свою чергу, з 36 очками йде на 10-му рядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *