Рома виграла п’ять із шести матчів Серії А після звільнення Моурінью

Рома

У понеділок, 26 лютого, «Рома» на домашній арені виявилася сильнішою за «Торіно» у матчі 26-го туру італійської Серії А — 3:2. Таким чином, римська команда здобула п’ять перемог із шести у чемпіонаті після звільнення португальського фахівця Жозе Моурінью у січні.

У єдиному матчі Серії А за нового наставника Даніеля Де Россі «Рома» поступалася 10 лютого. Це сталося у грі з «Інтером» – 2:4. Протягом наступних п’яти матчів римляни обігравали такі команди, як «Верону» (2:1), «Салернітану» (2:1), «Кальярі» (4:0), «Фрозіноне» (3:0) та «Торіно» (3:2).

Свій наступний матч у чемпіонаті «Рома» проведе у суботу, 2 березня. Команда Де Россі на виїзді зустрінеться з «Монцей» у рамках 27-го туру Серії А. Початок гри о 19:00.

Нагадаємо, Моурінью очолював “Рому” з літа 2021 року. За час роботи з римським клубом португалець виграв Лігу конференцій УЄФА, а також вивів команду до фіналу Ліги Європи. На момент звільнення 61-річного фахівця «Рома» посідала дев’яте місце у турнірній таблиці італійської Серії А. Нині римляни розташовуються на шостій сходинці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *