Колишній гравець збірної України пояснив, чому вболіває за Наполі

Сергій Кравченко

Колишній гравець Ворскли, Динамо, Дніпра та збірної України Сергій Кравченко пояснив, чому є фанатом італійського Наполі.

“Так, люблю італійський футбол. Ще коли був маленький мене батьки відправляли в одну італійську родину на канікули, тому добре знаю італійську мову і відповідно завжди любив їх футбол. Також імпонує  іспанський футбол, ну і, звісно, англійський, оскільки АПЛ – найсильніша ліга у світі зараз. За “Наполі” почав вболівати тому, що ця сім’я (куди відправляли Сергія прим. авт.) якраз жила під Неаполем, приблизно 10 кілометрів до нього, але не можу сказати, що я вже тоді був фанатом.

Став повноцінним вболівальником “Наполі” коли вже Мауріціо Саррі очолив команду і “Наполі”, як на мене, показував найкращий футбол у Європі разом із Жоржиньо, який є моїм улюбленим гравцем, у тому числі тому, що грає на моїй позиції. Тоді вболівав прям дуже сильно, переглядав кожну гру.

Коли перебував на перегляді у “Наполі”, то залишитися не вийшло, хоча якесь враження на тренерів справив. Єдине що сказали, що треба ходити до спортзалу частіше, тому що років до 20 був щупленький і маленький, пізно дозрів у фізичному плані.

Там був епізод такий смішний, у роздягальні,  я прийшов на товариську гру, тренер мене представив, сказав, що хлопець з України на перегляді.  Хлопці місцеві не знали, що я італійську розумію, почали сміятися, казати, чи йому дійсно 17 років, бо виглядає лише на 14.

А коли грали з “Наполі” в єврокубках, то таких думок не було, невідомо, як би що склалося, якби я потрапив до академії “Наполі”, то може взагалі б футболістом не став. Тоді було приємно, що моя прийомна сім’я з Італії дивиться, бачилися з ними на матчі в Неаполі. А так я ні про що ніколи не шкодую”, – сказав Сергій Кравченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *