Ювентус за мізерну суму готовий продати зіркового француза Поля Погба

Ювентус

Туринський Ювентус розглядає ймовірність розставання з Полем Погба.

Як повідомляє La Gazzeta Dello Sport, “зебри” готові продати француза цього літа. Сума продажу може скласти мізерні за сьогоднішніми мірками 10 млн євро.

Зазначається, що в послугах хавбека зацікавлений саудівський Аль-Іттіхад. У колективі Нуну Ешпіріту Санту Поль може возз’єднатися зі своїми співвітчизниками в особі Нголо Канте і Каріма Бензема.

Нагадаємо, після свого повернення до табору туринців через травми відіграв лише 6 матчів у чемпіонаті Італії, не відзначившись результативними діями.

Поль Погба: кар’єра зіркового француза

Погба почав свою футбольну кар’єру в аматорських клубах Парижа «Руассі-ан-Брі» та «Торсі», після чого 2007 року приєднався до професійного клубу «Гавр». За цей клуб Поль виступав протягом двох років, доки не перебрався до Англії, де став виступати за «Манчестер Юнайтед».

Після трьох років, проведених у складі «Юнайтед», за які він провів лише 7 матчів за основну команду, в липні 2012 року перейшов у італійський «Ювентус» на правах вільного агента. Саме в «Юве» молодий футболіст став по-справжньому знаменитим.

За чотири роки, влітку 2016, Погба повернувся до Манчестера, що коштувало МЮ рекордні для світового трансферного ринку 110 мільйонів євро.

Погба – автор переможного голу Чемпіонату світу 2018 року, фіналіст Євро-2016 у складі збірної Франції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *