Англійські фанати жорскто рознесли Михайла Мудрика в соціальній мережі: відома причина

Михайло Мудрик

Український вінгер Челсі Михайло Мудрик допустився помилки в переписці з фанатом.

Один з фанатів вирішив дати пораду Мудрику: “Братику, навчися повертатися з м`ячем на 360, це допоможе тобі змінювати напрямок та бути непередбачуваним. Бігати із м’ячем в одному напрямку замало. Порада“.

Михайло ж не забарився з відповіддю: “Чому ти ще не виграв “Золотий м’яч”?“. При цьому Мудрик переплутав часи в англомовній фразі. Українець написав “didn’t win” (Past Simple), а правильний варіант – “haven’t won” (Present Perfect).

На це британці відреагували досить жорстко. Фанати не скупилися на образи: “Його англійська гірша за статистику”, “Люди говорять про його англійську. А я все одно думаю, що він грає гірше”, “У мене болить голова від його англійської”, “Йому треба попрацювати над англійською, а не лише над розворотами”, “Він робить розворот на 360 градусів зі своєю англійською”, “Він настільки відчайдушний, що йому начхати на граматику”.

Мудрик

Нагадаємо, Михайло Мудрик перейшов з Шахтаря в Челсі у січні цього року за 100 мільйонів євро, однак ще досі не вразив британців хорошою грою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *