Один з лідерів збірної України з футболу може продовжити кар’єру в римській Ромі

Півзахисник Аталанти Руслан Маліновський може продовжити кар’єру в іншому італійському клубі – Ромі.

Як стверджує Romagiallorossa.it, “вовки” зацікавлені в підписанні гравця збірної України, а генеральний директор римського клубу Тьягу Пінту працює над його трансфером.

За інформацією джерела, Рома вже зверталася до Аталанти щодо можливості придбання 29-річного футболіста в січні, але отримала відмову, оскільки головний тренер Джан П’єро Гасперіні не хоче втрачати гравця посеред сезону.

Підписання Маліновського також підтримує наставник “джаллороссі” Жозе Моурінью, тому Пінту неодноразово контактував із родиною українського хавбека щодо трансферу. Гравець у свою чергу висловив готовність перейти в Рому наступного літа, оскільки його також зацікавила можливість попрацювати під керівництвом португальського фахівця.

Зазначимо, що, за інформацією іншого джерела, Аталанта все ж таки буде готова продати українського футболіста під час зимового трансферного вікна.

Цього сезону Маліновський у матчах Аталанти з’являється на полі переважно з лави запасних. Українець взяв участь в 11 поєдинках Серії А, відзначившись одним голом та однією результативною передачею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *