Віктор Коваленко не входить в плани Гасперіні на наступний сезон

За даними calciospezia.it, який посилається на інформацію Il Secolo XIX, майбутнє українського півзахисника Аталанти Віктора Коваленка поки що перебуває в тумані.

Про це пише zbirna.com.

Нагадаємо, минулий сезон Коваленко провів в оренді у Спеції, за яку зіграв 27 поєдинків, забив один гол і віддав чотири результативні передачі.

За умовами орендної угоди, 30 червня Віктор формально має повернутися до Аталанти. Однак, як стверджують джерела, зважаючи на все, він не входить поки що в плани тренера Богіні Джан П’єро Гасперіні.

І хоча, як пише портал, минулого сезону наставник Спеції Тьяго Мотта використав Коваленка на різних позиціях, а той лише епізодично демонстрував свій клас, не виключено, що й наступний сезон українець проведе в оренді у Спеції. Причому цього разу, повідомляють колеги, у договорі між клубами буде пункт про викуп контракту півзахисника.

Додамо, що чинна угода Коваленка з Аталантою розрахована до 30 червня 2025 року (інформація transfermarkt.de). Віктор Коваленко родом з міста Херсон, яке зараз знаходиться в окупації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *