Хав’єр Пасторе: Фонсека не дозволив Ромі мене продати

Аргентинський хавбек Хав’єр Пасторе розповів, як Паулу Фонсека дав йому шанс закріпитись в італійській Ромі.

Я прийшов у Рому робити різницю, відмовившись від п’ятирічного контракту на ПСЖ. Клуб дуже хотів, щоб я прийшов, а Ді Франческо (тодішній тренер – прим.) – ні. Він пробував мене на позиції медзалу, а потім перестав мене ставити взагалі і почав говорити про мене неправду.

З Фонсекою, навпаки, у нас склалися добрі стосунки. На жаль, з його приходом у мене виникли проблеми зі стегном. У грудні стало погано, я шість місяців тренувався на знеболювальні.

Після першого року за Ді Франческо мене хотіли продати. Фонсека зупинив. Він хотів подивитися на мене на зборах, і врешті-решт вирішив мене утримати. Він сказав мені, що, на його думку, я один з найсильніших у команді, що я робитиму різницю, а він допоможе мені вийти на пік форми. Я був натхненний, але, на жаль, у грудні знову отримав травму і не зміг дати того, що тренер чекав від мене“, – сказав Хав’єр Пасторе.

Пасторе покинув Рому минулого літа. Він перейшов до іспанського Ельче. За кар’єру аргентинець грав за Уракан, Палермо та ПСЖ. За національну збірну своєї країни забив 2 голи у 29 поєдинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *