Колишній підопічний Шевченка: гравець Дженоа може на 8 років сісти до в*язниці

Півзахисника «Дженоа» взято під варту через звинувачення у груповому зґвалтуванні. За даними ANSA, Маноло Портанова заарештовано разом із двома іншими молодими людьми.

Як вважає слідство, Портанова та троє інших молодих людей (одному з них на момент скоєння злочину було 17 років, тому над його справою працюватиме Флорентійський суд у справах неповнолітніх) вчинили групове зґвалтування. Постраждала – 21-річна дівчина. Події, що описуються, відбулися в ніч з 30 на 31 травня 2021 року на домашній вечірці в Сієні.

Розслідування триває вже 10 місяців. За цей час проводили допити, вивчали дані з мобільних телефонів. На підставі отриманих результатів прокурор Нікола Маріні розпорядився провести судовий розгляд щодо 21-річного вихованця «Ювентуса» та двох інших підозрюваних, які на той момент були повнолітніми. Один із них – родич півзахисника «Дженоа».

Минулого разу за “Дженоа” Портанова грав 18 березня. У тій грі проти «Торіно» (1:0) він забив переможний гол, який став для нього першим у Серії А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *