“З дружиною купуємо ліки літнім людям”: захисник Шахтаря – про волонтерство

Захисник «Шахтаря» Єфім Конопля поділився думкою про можливість перейти до іншого клубу.

«Я дуже сумую за футболом, дуже сильно хочу грати. На даний момент це неможливо у нашій країні. Не знаю, як би я повівся.

Поки що «Шахтар» виконує всі контрактні зобов’язання та підтримує з нами зв’язок. Я сподіваюся на якнайшвидше припинення цього всього або нас зберуть, і ми всі разом підтримуватимемо форму. Я просто хочу грати у футбол. Влітку буде матч збірної, і на цей момент потрібно бути в тонусі.

Ми з Настею вирішили, що ЗСУ багато допомагає – з-за кордону, наші легіонери надають військову допомогу, Америка, ЄС. Їм є комусь допомагати. Ми допомагаємо людям, які потребують цього, хто втратив роботу, кому потрібно виїхати, зокрема з Маріуполя та Харкова.

Купуємо ліки людям похилого віку. Ми з Настею постійно ходимо в магазини, купуємо 3-4 пакети з продуктами – яйця, молоко, крупи, хліб, сметана, олію, шоколадки, печиво – і роздаємо дідкам. Я постійно на касі в магазині бачу пенсіонерів, котрі беруть мінімум – на сьогодні-завтра. Хто їм допоможе, як не я?

Я не можу всім допомогти, але ще до воєнного стану у Києві купували бабусям та дідусям, які не могли собі дозволити продукти», – сказав Єфім Конопля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *