Коментатор Setanta: Цікаво, чи покличе Шевченко гравців збірної в Дженоа

Коментатор Setanta Sport Ігор Бойко поділився думками на рахунок можливого призначення Андрія Шевченко головним тренером італійского ФК Дженоа.

“Андрій Шевченко очолить не Динамо, Мілан та Челсі, а всього лише Дженоа. Очолить не лише через те, що він має тренерський досвід, а тому що він Андрій Шевченко – зірка футболу. У Гадзетті пишуть, що він обійшов єдиного конкурента Андреа Пірло, ім’я якого як тренера набагато менш гучне.

Інвестиційний фонд 777 Partners, який стане власником Дженоа 15 листопада саме й хотів не тільки тренера, а зірку. Дженоа потрібно розвиватися в усіх напрямках, адже останні роки були важкими для Грифонів.

Шевченко має стати обличчям клубу. Навіщо воно Шевченку? Нудно, певне. Та й проєкт на словах цікавий. Велике будівництво.

Щоправда майбутню успішність оцінити важко. Ось Парму змило в унітаз, незважаючи на усі розмови про великі фінанси. Перебудова розпочнеться з листопада, що вже складно.

Цікаво, що Шевченко усім українським футболістам радив їхати до Європи. Чи покличе він когось до себе?“, – написав він у себе в тг-каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *