Реал Мадрид підготував новий контракт для Андрія Луніна

Андрій Лунін

Реал Мадрид уже підготував нову пропозицію щодо контракту для українського голкіпера Андрія Луніна. Керівництво Бланкос безперечно має намір утримати у своєму складі гравця, чия чинна угода діє до літа 2025 року.

Головний тренер Карло Анчелотті також цілком довіряє 25-річному українцю, який цього сезону беззастережно виграв конкуренцію у Кепи Аррісабалаги (контракт баска, орендованого у Челсі, клуб у підсумку вирішив не викуповувати). Проте остаточне рішення залишається за самим Луніним.

Напередодні повідомлялося, що Реал має намір прискорити переговорний процес щодо продовження контракту з українцем на тлі повторного вильоту на тривалий термін Тібо Куртуа. За деякими відомостями, бельгієць не буде від двох до чотирьох місяців. Через це клуб навіть думає влітку запросити вільним агентом Давида Де Хеа.

Раніше повідомлялося, що у новому договорі буде збільшено заробітну плату та прописано гарантовану кількість ігор, яку українець проведе за сезон. При цьому Лунін буде запасним воротарем, тоді як перший номер повинен залишитися за Куртуа.

Нинішня угода українця розрахована до кінця сезону 2024/25. Якщо контракт не вдасться продовжити, Луніна спробують продати у літнє трансферне вікно, щоб унеможливити варіант безкоштовного догляду.

Цього сезону Лунін провів 23 матчі (10 ігор «на нуль», 19 пропущених голів) за Бланкос у всіх турнірах. З Реалом Андрій виграв сім трофеїв, включаючи Ла Лігу, Кубок чемпіонів та клубний чемпіонат світу.

Реал упевнено лідирує у Ла Лізі, випереджаючи Барселону та Жирону. Також команда Карло Анчелотті продовжує виступати у Лізі чемпіонів 2023/24. У 1/4 фіналу турніру іспанський гранд зіграє з Манчестер Сіті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *