Комітет арбітрів УАФ розібрав спірні моменти матчів Вереса проти Динамо та Полісся і Олександрії

Верес - Динамо

Комітет арбітрів Української асоціації футболу прокоментував спірні суддівські рішення у матчах 20-го та 21-го турів УПЛ.

Комітет назвав правильним рішення призначити пенальті на користь Вереса у компенсований час матчу із Динамо (1:1). Зазначається, що форвард рівненців не порушував правила у цьому епізоді, після чого отримав удар по нозі від захисника. Також у Комітеті зазначили, що арбітр у полі спочатку неправильно оцінив ігрову ситуацію, але справедливо призначив 11-метровий після перегляду відеоповтору.

Також КА УАФ визнав помилковим призначення пенальті на користь Полісся у матчі з Олександрією (1:2). Захисник гостей не порушував правил, а падіння гравця господарів було після звичайного ігрового епізоду. Суддя в полі вибрав правильну позицію, але не побачив повністю ігровий момент через інших гравців. Суддя ВАР, який мав можливість запропонувати перегляд, промовчав і не виправив помилкового рішення.

Шахтар лідирує в УПЛ, випереджаючи Кривбас за додатковими показниками. Чемпіонат України в елітному дивізіоні поновиться після матчів національних збірних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *