Реал Мадрид націлився на трансфер іменитого іспанського голкіпера

ФК Реал Мадрид

Реал у світлі нової травми Тібо Куртуа готовий розглянути варіант із запрошенням екс-голкіпера Манчестер Юнайтед Давіде Де Хеа.

Згідно з даними іспанських ЗМІ, 33-річний іспанець може найближчим літом поповнити склад Бланкос у статусі вільного агента, уклавши контракт на один рік із опцією продовження. Сам Давід до такого варіанта продовження кар’єри ставиться позитивно.

Нагадаємо, минулого основний воротар Реала Тібо Куртуа отримав вже другу травму за сезон – розрив внутрішнього меніска правого коліна. Бельгієць успішно переніс операцію. Повідомляється, що приблизний термін його повернення до ладу – від двох до чотирьох місяців.

На тлі травми Тібо Вершкові мають намір прискорити переговорний процес щодо продовження контракту з Андрієм Луніним. Голкіпер збірної України в ході сезону виграв конкуренцію у Кепи Аррісабалаги, якого взято в оренду у Челсі і якого мадридський клуб не збирається викуповувати.

Всі ці фактори – невизначеність із поверненням Куртуа, відхід Кепи – створюють родючий ґрунт для повернення Де Хеа у великий футбол.

Нагадаємо, 33-річний іспанець з літа 2023 перебуває у статусі вільного агента, після того як на початку липня попрощався з Манчестер Юнайтед, за який провів 12 сезонів.

Протягом сезону із Де Хеа було пов’язано багато трансферних чуток. У листопаді повідомлялося, що іспанцем цікавиться Інтер Маямі. Також воротаря розглядав як заміну травмованому Ніку Поупу Ньюкасл. У грудні з’являлася інформація про інтерес Барселони. Проте Давід і залишається без клубу, продовжуючи підтримувати форму самостійно.

Реал упевнено лідирує у Ла Лізі, випереджаючи Барселону та Жирону. Також команда Карло Анчелотті продовжує виступати у Лізі чемпіонів 2023/24. У 1/4 фіналу турніру іспанський гранд зіграє з Манчестер Сіті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *