Олександр Кучер спрогнозував результат матчу Боснії і Герцеговини проти України

Олександр Кучер

Колишній захисник збірної України Олександр Кучер поділився очікуваннями від матчу плей-оф відбору на Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини (21 березня, 21:45).

– Зрозуміло, очікується важка гра. Від підсумкового результату в ній залежить вихід у фінал, де переможець поєдинку в Зеніці зустрінеться з переможцем іншої півфінальної пари Ізраїль – Ісландія. У завтрашньому поєдинку обидві команди віддаватимуться боротьбі. Та все ж очікую на важку перемогу збірної України.

– Коли заходить мова про боснійський футбол, що насамперед спадає на думку?
– Лідери збірної Боснії і Герцеговини – Джеко і П’янич, які пограли у провідних європейських чемпіонатах. Перший із них зараз грає в турецькому «Фенербахче», а другий у «Шарджі» з ОАЕ. Загалом же про боснійський футбол важко щось конкретне говорити, адже за чемпіонатом цієї країни я пильно не стежив. Можу сказати, що боснійці вирізняються своїми бійцівськими якостями. У майбутньому поєдинку вони віддаватимуть грі всі сили, адже в збірній Боснії і Герцеговини є група гравців, для яких це може бути останній шанс у кар’єрі потрапити на футбольний турнір такого високого рівня. Тому повторюся: гра буде дуже важкою. Бажаю нашим хлопцям удачі в ній.

Джерело: UA-Football

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *