Анчелотті потужно висловився про гру Луніна у матчі з Осасуною, в якому українець пропустив двічі

Карло Анчелотті

Головний тренер Реала Карло Анчелотті прокоментував виступ українського воротаря Андрія Луніна у матчі 29-го туру Ла Ліги з Осасуною (4:2).

“Він почувається дуже добре. Ми знайшли воротаря, який вселяє в нас впевненість, він дуже впевнений у собі”.

“Побачимо, коли Куртуа повернеться, бо у нього була дуже серйозна травма, і нам треба бути обережними. Те саме і з Мілітао: ми нікуди не поспішаємо”.

Нагадаємо, що Куртуа та Мілітао, які продовжують відновлюватися після травм, візьмуть участь у «закритих товариських матчах» Реала під час прийдешньої паузи на матчі збірних.

Раніше наставник Бланкос заявляв, що бельгієць і бразилець повернуться в стрій після міжнародної паузи, тобто наприкінці березня — на початку квітня. Анчелотті очікує, що 31-річний голкіпер вже буде у його розпорядженні до 9 квітня, коли Реал прийме Манчестер Сіті у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Сьогодні Лунін провів весь матч проти Осасуни. Голкіпер цього сезону відіграв 23 матчі (10 ігор «на нуль», 19 пропущених голів).

Реал впевнено лідирує в Ла Лізі за дев’ять турів до завершення сезону, випереджаючи Жирону та Барселону. У наступному турі Бланкос 31 березня приймуть Атлетік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *