Дієго Сімеоне відреагував на фіаско Атлетіко у матчі з Реалом в рамках Суперкубка Іспанії

Дієго Сімеоне

Головний тренер «Атлетіко» Дієго Сімеоне прокоментував поразку у матчі з «Реалом» (3:5) у мадридському дербі в рамках півфінала Суперкубку Іспанії.

«Я сказав гравцям, що вони зіграли відмінний матч, ми були дуже близькі, і нам потрібно винести уроки із ситуацій, які відбулися сьогодні. Ми поговоримо з хлопцями про гру докладніше, я завжди думаю, що потрібно цінувати всі позитивні моменти у грі. У нашій атакуючій грі їх чимало.

Чому ми багато пропустили? Тренер працює не найкращим чином. Якщо команда погано обороняється – це погана робота тренера.

У четвер ми граємо знову із «Реалом». Але у футболі немає реваншу, є лише новий матч на вибування, який відрізнятиметься від сьогоднішнього.

Я гадаю, що ми були дуже хороші в енергетиці, ми добре змагалися. Ті, хто мав брати участь, віддали все, що могли, і очевидно, що є речі, які можна покращити», – наводить слова Сімеоне Marca.

Нагадаємо, 18 січня “Атлетіко” Мадрид знову зійдеться в дербі з “Реалом”, але вже в рамках чвертьфіналів Кубка Іспанії. Матч пройде на «Цівітас Метрополітано» о 22:30 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *