Футболіст Атлетика забив шедевральний гол і допоміг команді з Більбао обіграти Атлетіко (Відео)

Атлетик - Атлетіко

У матчі 17-го туру іспанської Прімери зустрічалися «Атлетик» Більбао та «Атлетіко» Мадрид.

Команди грали на стадіоні «Сан-Мамес» у Більбао (Іспанія). Матч обслуговувала бригада арбітрів на чолі з Хесусом Хілем Мансано. Матч розпочався о 18:15 за московським часом. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь господарів.

На 51-й хвилині після розіграшу кутового Андер Еррера повернув м’яч до мадридських воріт, а Гірка Гурусета ударом у дотик з лінії воротарського майданчика відкрив рахунок.

На 64-й хвилині Ніко Вільямс відгукнувся на передачу Іньїго Лекуе до правого краю штрафного майданчика, витримав паузу і класно пробив з-під захисника.

“Атлетик” – “Атлетіко” – 2:0

Голи: Гурусета, 51, Ніко Вільямс, 64

“Атлетік”: Сімон – Лекуе, Вівіан, Паредес, Берчіче – Еррера, Прадос (Весга, 77) – Вільямс (Хаурегісар, 85), Сансет (Унаї Гомес, 85), Ніко Вільямс (Беренгер, 90) – Гурусета

“Атлетіко”: Облак – Сеюнчу (Хіменес, 46), Вітсель, Ермосо – Моліна (де Пауль, 46), Льоренте, Коке, Сауль (Депай, 60), Самуел Ліно – Грізманн (Корреа, 60), Мората (Аспілікуета, 67)

Попередження: де Пауль, 49

Огляд матчу:

На даний момент після 17 зіграних матчів іспанської Прімери «Атлетик» розташовується на п’ятому рядку з 32 очками. “Атлетіко” знаходиться на третьому місці з 34 очками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *